Brow Wow Wow

12.01.16

fashionpolish_acnestudios_bomber_2.jpg
BOMBER JACKET Acne Studios KNIT Cos JEANS Mads Nørgaard – Copenhagen BOOTS Asos

Synes stadig det er temmelig hårdt at være tilbage på arbejde efter juleferie – især fordi jeg startede det nye år med influenza. Det hjælper heldigvis med daglig kaffetur til Kompa9 og så har jeg bestilt påskeferie i New York! Denne gang skal jeg afsted alene hvilket jeg aldrig har prøvet før. Jeg har naturligvis venner som jeg ses med, men derudover er jeg på egen hånd. Shit pomfrit hvor jeg glæder mig.

I’m still pretty beat about being back at my office after a long holiday – especially because I started 2016 being sick. My daily coffee run helps alot and also the fact that I just booked tickets to New York in easter! This time i’m going solo which is very scary and exciting. Off course I won’t be totally alone, I have several friends to hang with but it’s still very different than going with my boyfriend or my other travel companion Frede. I can’t wait!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brow Wow Wow