28.12.15

Sale Shopping: The items

sale.jpg
CASHMERE KNIT Totême BRA Cos SLIPPERS Tibi SKIRT & Other Stories COAT Isabel Marant

Efter min guide til udsalgsshopping HER tænkte jeg at vise nogle af de styles jeg altid kigger efter til januarudsalget. Selvom man kan fristes af skøre farver og mønstre på udsalgsstativet er mit bedste tip at holde sig til hvad der allerede hænger hjemme i skabet. Hvis det ligner noget du har, bliver du med garanti gladere for dit køb. Jeg kigger altid efter pæn strik og korte nederdele. Det kan bruges året rundt og jeg bliver aldrig træt af den kombination. En smuk uldfrakke kan du bruge sæson efter sæson – jeg købte en frakke fra & Other Stories til udsalget sidste år og er mindst ligeså glad for den i år. Undertøj er så kedeligt at bruge penge på så husk at kigge efter pæne bh’er til nedsatte priser. God shopping!

It’s sales season and I found some styles for you to have in mind when you browse the World Wide Web or go shopping out in the fresh air. My trick is to look after styles that look like something you already have and love. I always look for great knits and short skirts – you can use both pieces all year and I never get tired of the combination. A beatiful coat will last season after season and on sale you might be able to upgrade from high street to high end. Underwear is always boring so I try to find it on sale so I only have refill my draws every six months. Happy Shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28.12.15