18.12.15

19.12.15

fashionpolish_reebok_2.jpg
fashionpolish_reebok_1.jpg
KNIT Cos PANTS H&M SNEAKERS Reebok x Naked NECKLACE Trine Tuxen Jewelry EARRINGS & Other Stories

Jeg har drukket kaffe og været i Acne Archives med Frede det meste af dagen inden jeg gik i koma på min sofa. Om lidt skal jeg i ud og spise middag og efterfølgende i biografen med en veninde. En dejlig rolig lørdag men skal arbejde det meste af imorgen inden to dage med fotoskydning for Mads Nørgaard i næste uge. 

I’ve been out for coffee and shopping in Acne Archives with Frede most of my day. After a long nap on my sofa I’m now ready for dinner and a movie with my friend Signe. A very cozy Saturday if you ask me but I have to get up bright and early for some work on a Sunday tomorrow. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18.12.15