06.11.15

Follow for Follow

follow.jpg
Jeg elsker at finde inspiration på Instagram og tænkte at jeg ville dele et par af de profiler jeg elsker at følge lige nu. For tiden leder jeg hele tiden efter nye profiler der ikke har en konkret afsender men mere fungerer som en slags Tumblr med billeder af alt fra søde katte til smukt indrettede lejligheder og pæne billeder af kaffe. Min top fire lige nu er: 

@GLOSSIER @VIBES @LEYLAPIEDAYESH @THELIGHTWEIGHTS 

I love going deep down in the world of Instagram for new inspiration and right now my favorite profiles are the ones that works like a small tumblr on my phone. I though I’d share my top profiles with anything from 90’s picks, interiour or pretty places coffee cups. Enjoy.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

06.11.15