09.10.15

11.10.15

fashionpolish_birthday_1.jpg
fashionpolish_birthday_2.jpg
BLAZER Nué Notes (similar HERE) KNIT Ganni PANTS & Other Stories SUNNIES Dior (similar HERE) BAG Vintage Gucci

Jeg har haft den bedste fødselsdagsweekend! Fredag med fest og virkelig mange Aperol Spritz, lørdag spiste jeg middag på Bevi Bevi på Vesterbro og søndag fik jeg serveret fødselsdagmorgenmad, fik awesome gaver og var i zoo som er et af mine yndlingssteder i København! Lidt antiklimaks at komme tilbage på kontoret, men allerede på torsdag fortsætter fejringen når jeg tager til Stockholm med min mor på forlænget weekend. Husk endelig at dele tips til byen – især i Södermalm hvor vi skal bo!

I had the best Birthday weekend ever. Friday I was having my Birthday Party with lots and lots of Aperol Spritz and Saturday I had dinner at Bevi Bevi at Vesterbro. Sunday on my actual Birthday I was treated with breakfast and presents before heading to the Zoo for a stroll in the sun. Now a few days of office work before going to Stockholm for the weekend. Please share all your tips and tricks for the city!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

09.10.15