05.10.15

Jo Ellison

joellison_style.jpg
Jo Ellison er moderedaktør for Financial Times og har virkelig god stil. God inspiration til koldere dage med lag på lag og tunge frakker. Hendes samling af herreinspirerede frakker gad jeg godt overtage – DENNE fra & Other Stories er også et godt bud.

Jo Ellison is the fashion editor of Financial Times and has great style. Her wardrobe is a perfect inspiration for fall essentials, layering and coats. I have a feeling we could be great coat buddies – THIS one from & Other Stories is pretty close too.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

05.10.15