07.04.15

14.03.15

gosha_1.jpg
gosha_3.jpg
Hvis I læste min feature på Eurowoman HER ved I at jeg har det vildt over den russiske designer Gosha Rubchinckiy. Vi forhandler dele af kollektionen i Mads Nørgaard, men efter at have set denne jakke på HENDE HER besluttede jeg at den skulle være mit køb i New York. Desværre var den udsolgt i min størrelse i Dover Street Market og jeg måtte mod mine egne principper ty til onlineshopping og fandt den hos Farfetch. Nu er den enedelig kommet og jeg er helt vild med den oversize form og naturligvis patchworket på ryggen! Læs mere om Gosha Rubchinskiy HER.

JACKET Gosha Rubchinskiy DRESS Mads Nørgard JEANS H&M (similar HERE) SNEAKERS Adidas ‘Stan Smith’

If you read my feature on Eurowoman HERE you problably already know that I a crush on the Russian designer Gosha Rubchinckiy. We sell his collections in Mads Nørgaard, but not this jacket and after seeing it on THIS GIRL I decided that it should be my big purchase in New York. Unfortunately, it sold out in my size in Dover Street Market so I had to go against my own principles and buy it online and found it at Farfetch. Now it has finally arrived and I absolutely love the oversized shape and of course the assemblage on the back! Read more about Gosha Rubchinskiy HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

07.04.15