New York: The Flight

Good News

Arhus.jpg
Selvom jeg har boet i København i otte år siger jeg stadig ‘Hjem til Aarhus’ når jeg sætter mig i toget over Storebælt. Jeg har efterhånden kun familie tilbage i byen, alle mine venner er ligesom jeg flyttet til København, men ligesom min jyske dialekt sidder kærligheden til min hjemby stadig dybt i mig og bliver jydesur når folk taler grimt om Aarhus! Derfor er jeg mega glad for at det er blevet Fashionpolish.dk der har fået lov at breake nyheden om at en af mine yndlingsbutikker endelig åbner i Aarhus; Nemlig & Other Stories! Til efteråret slår de dørene op på hjørnet af Klostertorv og Vestergade i Apotekergården, lige overfor Monki og Weekday så der kommer en sejt lille svensker-trekant midt i byen. Der er lidt længe til efteråret så indtil da kan I glæde jer på deres webshop eller deres nye samarbejde med Vans som jeg skrev om HER.

I’m thrilled that Fashionpolish has been choosen to break the news that one of my favorite stores will open in my home town Aarhus. Let’s welcome & Other Stories! This autumn they open their doors on the corner of Klostertorv and Vestergade in Apotekergården, opposite Monki and Weekday as a little Swede triangle in the middle of the city. Go have a peak of their current collection on their webshop HERE or read a bit about their new collaboration with Vans HERE.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York: The Flight