22.03.15

Superga x LookdePernille

Pernille_Teisbaek_Superga2.jpg
Pernille_Teisbaek_Superga1.jpg
Jeg bliver altid mega imponeret når danske damer når til tops ude i verden og det må man sige er lykkeds for Pernille Teisbæk. Jeg har kendt hende siden hun arbejdede som moderedaktør på Alt for Damerne og det var Pernille der pitchede mig som fast modeindslag i Go’ Morgen DK i sin tid. Nu har hun bloggen LookdePernille som uden tvivl er den største blog i Danmark og er klar med et designsamarbejde med Superga. Enkle og pæne sneakers i hvid og navy læder som kunne være fine til sommerben og tynde hvide strømper. Samarbejdet kommer i butikkerne på onsdag og kan blandt andet købes i Company’s.

I’m always really impressed when Danish ladies works really hard and get succes out in the big world and it has definatly happened for Pernille Teisbæk. I’ve known her since she worked as a fashion editor at a Alt for Damerne and it was actually Pernille who pitched me as fashion expert for Danish Morning TV back in the days. Now she has the blog LookdePernille which undoubtedly is the biggest blog in Denmark and is ready with a design collaboration with Superga. Simple and neat sneakers in white and navy leather which would be perfect for summer woth bare legs and thin white socks. The collaboration hits stores on Wednesday.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22.03.15