08.02.15

No Makeup / Makeup

nomakeup_1.jpg
Jeg bruger makeup hver dag, men til gengæld ikke særlig meget. Lige nu er der masser af fokus på ‘no makeup-look’ og det passer meget godt til mine faster rutiner. Embryolisses dagcreme bruger jeg trofast. Den dufter rent og er god hele året når man som mig har en temmelig almindelig og problemfri hud. Som base bruger jeg Oriflames foundation som er ret tynd og derfor blender virkelig pænt ind i huden. Derudover bruger jeg solskinspudder på kindbenene og en mat blush på selve kinderne. Jeg elsker kraftige bryn og priser mig lykkelig over jeg er for stor en pivskid til at plukke mine egne bryn i stykker i mine teenageår. Jeg har ret kraftige bryn men holder dem på plads og giver ekstra farve med Maybellines vidundermiddel af en ‘Brow Groomer’. Derudover børster jeg mit hår med ‘The Wet Brush’ (den er genial hvis man har tendens til filtret hår!) og dufter altid af min yndlingsparfume fra franske Bon Point.  

DAY CREAM Embryolisse MASCARA Eyko x Alexa Chung BLUSH Tromborg HAIR BRUSH The Wet Brush FOUNDATION Oriflame EYEBROW GROOMER Maybelline PARFUME Bon Point

I wear makeup every day, but never much. Right now there are a lot of focus on the ‘no makeup look’ and it fits very well to my beauty routines. I use Embryolisses day cream faithfully. It smells clean and can be used all year long. As a base I use Oriflame’s foundation which is quite thin and therefore blends naturally into my skin. Furthermore I use bronzer on cheekbones and a matte blush on the cheeks. I love brows and I’m so pleased that I was too big a cry baby to pluck my eyebrows thin in my teens. I have rather strong brows but keep them in place and provides extra color with Maybelline’s wonder of a ‘Brow Groomer’. I brush my hair with ‘The Wet Brush’ (it is brilliant if you tend to have damaged hair!) And, last but not least: I always smell of my favorite fragrance from Bon Point.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

08.02.15